Wie Zijn Wij

Wij zijn probleemoplossers en pioniers.

Bij Assurant zoeken we uit waar bedrijven en consumenten tegen aanlopen en zoeken we naar oplossingen. We hebben de reputatie dat we nieuwe ideeën op de markt brengen die inzicht in concurrentievoordeel omzet. Met tientallen jaren ervaring zijn we goed voorbereid om te anticiperen op de uitdagingen van onze klanten en kansen te ontdekken om hen te laten slagen. Het zijn onze kernwaarden die ons herinneren aan wat het belangrijkst is.

ONZE KERNWAARDEN

Onze waarden bepalen de manier waarop we onze klanten ondersteunen en met elkaar samenwerken

Gezond verstand

We zoeken naar simpele, duidelijke oplossingen die onze klanten en consumenten gemak bieden.

Goed fatsoen

We handelen met integriteit. We behandelen anderen met respect, beleefdheid en vriendelijkheid. We zijn eerlijk, transparant en toegewijd om het juiste te doen.

Innovatief denken

We zijn nooit tevreden met de status quo. We zoeken diverse perspectieven en gaan voor de uitdaging. We geloven dat er altijd een manier is om verder te bouwen op onze ervaringen en successen.

Uitzonderlijke resultaten

We focussen op bruikbare oplossingen die meetbare resultaten opleveren. We benaderen elke uitdaging met een gevoel van urgentie, ernaar strevend om elke verwachting te overtreffen.
guynoshadow
Assurant cares and team member work together to build homes for others

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Assurant is betrokken.

Onze kernwaarden - gezond verstand, goed fatsoen, innovatief denken, uitzonderlijke resultaten - bepalen onze handelingen bij Assurant. Deze waarden inspireren ons om een verantwoordelijk bedrijf te zijn.

Geschiedenis

Meer dan een eeuw dienstverlening.

Het begin van Assurant

De wortels van Assurant gaan terug tot 1892, toen LaCrosse Mutual Aid Association begon met het aanbieden van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Lacrosse veranderde de naam later in Time Insurance Company.

Hiermee werd de grondslag voor Assurant gelegd 

Time Insurance Company is overgenomen door AMEV N.V. uit Nederland. Het is de eerste Amerikaanse overname van het Nederlandse bedrijf. Het bedrijf verkocht individuele zorg- en kleine groepsverzekeringspakketten.

Een tijd van ontwikkeling

Fortis, Inc. - de voorganger van Assurant - werd opgericht toen AMEV/VSB uit Nederland en AG hun krachten bundelden bij de eerste grensoverschrijdende Europese fusie in de financiële sector. Fortis was een financiële dienstverlener die via haar werkmaatschappijen en aangesloten maatschappijen speciale verzekeringen, zoals een voorgefinancierde uitvaartverzekering en beleggingsproducten leverde aan bedrijven en particulieren in de Verenigde Staten.

Uitbreiding naar Latijns-Amerika

In 2002 breidde Assurant de activiteiten uit naar Latijns-Amerika. Nu zijn we actief in Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Mexico en Puerto Rico.

Assurant gaat naar de beurs

Fortis, Inc. voltooit haar initiële openbare biedingsproces en Assurant begint te handelen op de New York Stock Exchange onder het handelssymbool AIZ.

Assurant in Azië

In 2008 breidde Assurant de activiteiten uit naar Azië. Nu zijn we actief in China, Hong Kong, Japan, Zuid-Korea en Australië. Assurant neemt SureDeposit over Deze acquisitie breidde de multi-familie-producten en -diensten van Assurant uit om huurders een goedkoop betalingsalternatief voor een borg te bieden.

Een nieuwe visie

Assurant herstructureert het bedrijf om zich te focussen op producten rond woning en lifestyle. Als onderdeel van de herstructurering kondigde het bedrijf de afbouw van haar arbeidsongeschiktheid- en overlijdensrisicoproducten.

Assurant breidt zich wereldwijd uit

Assurant neemt The Warranty Group over en breidt haar omvang en aanwezigheid uit in haar verlengde garantieverzekeringen, uitgebreide servicecontracten en financiële dienstverlening activiteiten in 21 landen. Het is ook de grootste overname in de geschiedenis van het bedrijf.

Leadership