Assurant beschermt en ondersteunt consumentenaankopen op volledig nieuwe manieren, zodat u ervaringen kunt creëren die de dag van uw klant goed maken. Het gaat bij ons om mogelijkheden. Nieuwe manieren vinden om te ontwikkelen. Doe meer. Beteken meer. We zetten data om in inzicht. En dat inzicht helpt toonaangevende merken over de hele wereld hun klanten te helpen met creatieve oplossingen die gemak bieden. Stel een toekomst voor met meer klantloyaliteit, grotere marges en innovaties die u een voorsprong geven. Dat is het Assurant-voordeel.
Drie manieren om voorop te blijven lopen.

Met de verwachtingen van de consument op een historisch hoog niveau, vergelijken mensen u niet langer alleen met uw directe concurrenten, maar ook met de beste klantervaringen die er zijn.

Krijg diepgaande expertise en zinvollere inzichten van een bedrijf dat alle complexiteiten van risicomanagement kent, de nuances van uw bedrijf begrijpt en een lange geschiedenis heeft met klanten zoals die van u.

83% of Consumers Say Best-in-class Experiences Raises Their Expectations for All Companies

Take a look at our infographic on the rise of consumer expectations and discover the greatest opportunity to build a competitive advantage with your customers.

untitled-design-6

We hebben de reputatie ongeëvenaard inzicht in de markt te brengen, onbenutte kansen in uw branche te ontdekken en een concurrentievoordeel voor uw bedrijf te creëren.

De flexibele mogelijkheden van Assurant zijn ongeëvenaard en omvatten het volledige bereik van de waardeketen, van onderzoek en productontwikkeling tot verkoopondersteuning en programma-analyse. Onze capaciteit om uw programma tijdens elke stap te zien en te beïnvloeden, draagt bij aan het succes van uw programma.

Assurant Partners with Home-Sharing Startup ApartmentJet

Our latest partnership in multifamily housing provides multi-family housing owners an insurance solution that covers both nightly and extended stay guests.

Gedreven door onze waarden.

Meer informatie over Wie we zijn.