Als wereldwijde organisatie hebben we de ontwikkelingen van de snel evoluerende situatie als gevolg van COVID-19 actief gevolgd. Gedurende deze periode van onzekerheid hebben we snel en bewust gehandeld om onze medewerkers, klanten en bedrijfsvoering te beschermen in lijn met onze Assurant waarden.

Wij zijn van mening dat we ons steentje moeten blijven bijdragen om de verspreiding van het virus tegen te gaan en tegelijkertijd eventuele verstoringen van onze activiteiten tot een minimum te beperken. Om dat doel te bereiken hebben we, toen het virus zich over de hele wereld van oost naar west bewoog, een regionaal en vervolgens wereldwijd verbod op zakenreizen ingevoerd en protocollen voor thuiswerk opgesteld voor medewerkers die daartoe in staat zijn. Voor de medewerkers die in onze wereldwijde vestigingen moeten werken, zijn we doorgegaan met het afdwingen van veiligheids- en hygiëneprotocollen, zoals sociale afstandelijkheid, volgens de richtlijnen van de Centers for Disease Control en de Wereldgezondheidsorganisatie, om onze medewerkers te beschermen

In deze tijd van onzekerheid is de communicatie van het grootste belang geweest. Naast de communicatie met onze medewerkers hebben we ook direct en regelmatig contact met onze klanten, die ook de uitdagingen van COVID-19 ervaren, om ervoor te zorgen dat we alles in het werk stellen om hen en hun eindgebruikers te ondersteunen.

Naast de behoeften van onze medewerkers en klanten, zijn we ook actief geweest in het onderhouden van onze steun binnen onze lokale gemeenschappen door het leveren van onze liefdadigheidsbijdragen en -verbintenissen.

We zijn dankbaar voor de manier waarop ons Assurant-leiderschap en onze medewerkers hebben gereageerd op de uitdagingen die zich aandienden en voor hun standvastige toewijding aan onze klanten.  In de komende weken zullen we aanvullende acties blijven evalueren naarmate de situatie zich verder ontwikkelt. We zijn momenteel van plan om de mogelijke impact van COVID-19 te bespreken als onderdeel van onze winstuitgave voor het eerste kwartaal van 2020, die gepland staat voor 5 mei 2020.

Contact met de media

Linda Recupero
Senior Vice President Bedrijfscommunicatie
212.859.7005 (O)
201.519.9773 (M)
linda.recupero@assurant.com

Contact met Investeerders

Sean Moshier
Directeur, Investor Relations
212.859.5831 (O)
914.204.2253 (M)
sean.moshier@assurant.com